Ster design | wie
21417
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-21417,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-2.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive
wie
Wie is Ster design

Esther Poulissen heeft aan de Academie voor Beeldende Kunsten St. Joost in Breda de studie grafisch ontwerpen afgerond en is daarna werkzaam geweest bij diverse ontwerpbureau‘s in Nederland. In 1997 heeft ze in Eindhoven haar eigen bureau opgericht; Ster design. Veel kleine maar ook grotere opdrachtgevers vonden hun weg naar ‘Ster’ vanwege de heldere stijl, het kleurgebruik en de communicatieve vormgeving. En vanwege de gezelligheid want dat vindt Esther minstens zo belangrijk. Sinds 2014 is Ster design verhuisd naar Waalre en is het grafische ontwerpwerk aangevuld met illustraties, schilderijen, keramiek en interieurvormgeving. Met name deze laatste discipline gaat in de toekomst een belangrijk onderdeel vormen van het bureau.

Wie is Esther

“Persoonlijk contact met mijn klant vind ik van wezenlijk belang. Ik moet de persoon om me heen kunnen voelen om te weten wat de wensen zijn. Mensen stralen dat uit en soms kan ik non-verbaal al weten welke vorm en kleur bij een klant aan zal slaan, soms tot verrassing van henzelf.” 

“Onze wereld wordt steeds minder communicatief terwijl er steeds meer mogelijkheden zijn om te communiceren. Dat komt omdat we vergeten hoe gevoel, geur, gesticuleren en mimiek een belangrijke rol spelen in communicatie. Ik zie het als mijn rol om mijn klanten dat weer te laten zien.”

“De meeste voldoening haal ik uit de reacties van klanten die aangeven dat ik ze begrepen heb en tijd voor ze had. Zo simpel kan het dus zijn.”